Šola družbeno odgovornega podjetništva | Ferfl
Ferfl

Šola družbeno odgovornega podjetništva

 

Dva zmagovalca Startup vikenda in štirje zmagovalci Natečaja, skupno torej šest  ekip (ali posameznikov), dobijo mesto v Šoli podjetništva, ki bo potekala  od 28. marca 2017 do 24. maja 2017.

V dveh mesecih bodo  bodoči podjetniki v okviru različnih tematskih delavnic poglabljali podjetniško znanje. Delavnice bodo potekale enkrat tedensko. Tedensko se bodo tedensko srečevali z mentorjem, ob tem pa aktivno razvijali podjetniško idejo in intenzivno gradili prototip svojega izdelka oziroma storitve.  Pripravljali se bodo za vstop na trg. Šola podjetništva se bo izvajala na Linhartovi cesti 13 v Ljubljani.

Šola podjetništva  je torej namenjena le zmagovalcem Startup vikenda in Natečaja in je zanje, ob aktivni udeležbi, brezplačna. Pred pričetkom se podpiše pogodba, kjer se dogovori medsebojne pravice in obveznosti.

Šola se zaključi z izborom dveh zmagovalcev oziroma zmagovalnih ekip, ki pridobita priložnost, da svojo podjetniško pot pričneta v Socialno podjetniškem inkubatorju. Zaključna predstavitev ekip in izbor zmagovalcev bo potekala 24. maja 2017.

Program šole je objavljen tukaj.

 

Zmagovalci preteklih sezon programa Ferfl so:

Vitalizem: www.vitalizem.si

BisterUm: https://www.facebook.com/BisterUm/ 

Mimice: https://www.facebook.com/mimiinjojo

DŠkatla:  https://www.facebook.com/dskatla