Zmagovalci natečaja v okviru programa Ferfl | Ferfl
Ferfl
neimenovano

24.3.2017

Zmagovalci natečaja v okviru programa Ferfl

V ponedeljek 19.3.2017 se je zaključil Natečaj za razvoj podjetniških idej z družbenim učinkom v okviru programa Ferfl. Danes objavljamo 4 zmagovalce natečaja.

Tudi četrta sezona našega programa Ferfl je obrodila sadove. A to še nikakor ni konec plodnega sodelovanja! Zmagovalci startup vikenda in natečaja bodo 28.3. 2017 pričeli dodatno piliti svoje ideje na Šoli podjetništva.

Naj spomnimo; Ferfl je program spodbujanja podjetništva z družbenim učinkom. Gre za celovit program razvoja podjetniških  idej z družbenim učinkom, ki različne generacije spodbuja, da začnejo razmišljati o boljši prihodnosti in pričnejo razvijati podjetniške ideje, ki imajo pozitivne učinke tudi za družbo in okolje, v katerem živimo. Program je iniciativa Javnega zavoda Cene Štupar – Center za izobraževanje Ljubljana.  Njegova izvedba je za udeležence v vseh fazah povsem brezplačna.

Program sestavljajo štirje vsebinski sklopi:

  1. VSESLOVENSKI NATEČAJ za podjetniške ideje z družbenim učinkom, ki je bil odprt od 13. februarja do vključno  marca 2016.
  2. STARTUP VIKEND podjetništva z družbenim učinkom, ki je potekal od petka, 10. marca do vključno nedelje, 12. marca 2017.
  3. ŠOLA PODJETNIŠTVA z družbenim učinkom, ki bo potekala od 28. marca do 24. maja 2016 in se bo zaključila s predstavitvijo idej ter izborom dveh najboljših.
  4. SOCIALNO PODJETNIŠKI inkubator s 3-mesečno podporo dvema zmagovalnima ekipama.

 

Po uspešno zaključenem startup vikendu, kjer smo po intenzivnem delu izbrali dve zmagovalni ekipi, se je zaključil tudi natečaj za izbor idej v katerem smo dobili še 4 dodatne zmagovalne ideje. In tako imamo 6 ekip, ki se bo udeležilo Šole podjetništva:

  • Svedrčki (zmagovalna ideja startup vikenda – nosilka ideje Ana Peskar)
  • Srčni kotiček (zmagovalna ideja startup vikenda – nosilka ideje Janja Srčnik)
  • Slovene GIFTS (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Urša Jazbinšek)
  • Hungry skin (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Anja Bordon)
  • Hiša strahov (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Andreja Potočnik)
  • Joga MaliGaneša (zmagovalna ideja natečaja – nosilka ideje Maja Zabukovec)

 

Veselimo se novih izzivov, ki nas čakajo v Šoli podjetništva in nato v Socialno podjetniškem inkubatorju.

 

 

Več informacij najdete na spletni strani projekta www.ferfl.si/ljubljana in FB profilu https://www.facebook.com/ferflCILJ.